Počnite da kucate pretragu gore i pritisnite Enter . Pritisnite ESC da biste otkazali

Sklopive ogradice

PRAKTIČNOST:

Ogradica će postati vaš najbolji pomoćnik u slučaju da treba da izađete iz sobe, pripremite hranu, spremite kuću ili da se odmorite. Ogradica je nezamenljiva kada mališan počinje da puzi ili hoda a nema ko da ga pričuva.
Ogradice se lako sklapaju i rasklapaju. Nije potreban poseban alat za sastavljanje. Uz pomoć vezivnih elemenata ogradica se lako i jednostavno fiksira a kada je potrebno, sklapa se u „harmoniku“ . Ogradica se lako transportuje, takođe se i lako čuva jer sklopljena ne zauzima puno prostora.
Za razliku od ogradica koje su izrađene od tkanine, ogradice Feel Kids su čvrste i ne skupljaju prašinu. Ako je mališan slučajno isprlja kašom ili sokom lakše ćete obrisati ogradicu od kvalitetne plastike, svega za nekoliko sekundi. Ovu ogradicu možete koristiti i napolju.

BEZBEDNOST:

Konstrukcija ogradice je stabilna i sigurna, bez oštrih ivica. Naše sklopive ogradice su kreirane u Nemačkoj i proizvedene u skladu sa evropskim standardima kvaliteta i bezbednosti. Sve površine i visina ogradice projektovani su tako da maksimalno osiguraju bezbednost deteta i onemoguće povređivanje deteta.
Ogradica je napravljena od bezbednog HDPE materijala, koji se koristi u prehrambenoj industriji. Ogradica je bezbedna po zdravlje bebe, ne sadrži BPA i sertifikovana je prema standardima evropskih pravila bezbednosti EN-71-1, EN-71-2, EN-71-3 za uzrast 0+.

VRHUNSKI KVALITET I UNIVERZALNOST:

– ova dečija ograda se sastoji od 12 panela (37,5 cm) visine 63 cm bez razmaka između panela;
– panel ulaznih vrata (75 cm) ukrašen motivom sove sa sigurnosnom bravom spolja;
– panel za igru (75cm) sa elementima koji se okreću i vrte a služe za zabavu i razvijanje motorike;
– specijalni fiksatori;
– neklizajuće nogice i specijalne vakuumske stopice.

Možete montirati panele u kvadrat 150*150 cm, pravougaonik 110*180 cm, krug ili sastaviti delove ogradice pod određenim uglom, što je vrlo korisno kada pored mesta za igranje stoji neki komad nameštaja koji treba izbeći.
Ako vam je potrebna zona za igranje manjih dimenzija samo pri sklapanju koristite manji broj panela. Ogradice su kompatibilne, od dve ogradice mozete napraviti jednu površine 9 m² .
Ova dečija ograda se takođe može koristiti kao pregrada, barijera ili kao odvojeno mesto za igru za stariju decu, mini igraonica.

Ako stavite ogradicu na tepih od pene Duck &Bear prostor za igru i puzanje će postati savršen. Tepisi od pene Duck&Bear odlično štite od hladnoće i služe kao zaštita u slučaju pada. Antialergijske podloge Duck&Bear ne sadrže otrovne materijale i štetne supstance kao što su BPA i ftalati, ne sakupljaju prašinu i lako se održavaju.

Pregled svih rezultata: 6