Počnite da kucate pretragu gore i pritisnite Enter . Pritisnite ESC da biste otkazali

Sklopive ogradice

Sklopive ogradice Feel Kids su razrađene u Nemačkoj i proizvedene u skladu sa evropskim standardima kvaliteta i bezbednosti.
Ogradice su izrađene od plastike koja se koristi u prehrambenoj industriji, antialergijske su i apsolutno bezbedne čak i za najmlađe.
Za razliku od ogradica koje su izrađene od tkanine, ogradice Feel Kids ne skupljaju prašinu. Ako je mališan slučajno isprlja kašom ili sokom lakše ćete obrisati ogradicu od kvalitetne plastike, svega za nekoliko sekundi. Ovu ogradicu možete koristiti i napolju.
Konstrukcija ogradice je stabilna i bezbedna, bez oštrih ivica i sastoji se od međusobno sastavljenih panela.

Ogradice Feel Kids pružaju idealne uslove malim istraživačima sveta oko nas, za komforan i bezbedan boravak u njima.
Prednosti ovih ogradica su:

– stabilna konstrukcija koja se lako sklapa. Za montažu nisu potrebni posebni alati ni posebno znanje;
– specijalni fiksator vrata (ulaza u ogradicu);
– čvrsta povezanost elemenata;
– neklizajuće nogice i specijalne vakuumske stopice;
– mogućnost promene dimenzija ogradice;
– ogradica se lako transportuje, takođe se i lako čuva jer sklopljena ne zauzima puno prostora.

Sve površine i visina ogradice projektovani su tako da maksimalno osiguraju bezbednost deteta i onemoguće povređivanje deteta. Kada mališan poraste ogradica će poslužiti kao udobna zona za igranje.
Na unutrašnjoj strani ogradice se nalazi panel za igru sa elementima koji se okreću i vrte a služe za zabavu i razvijanje motorike.
Ogradice su stabilne i čvrste. Nije potreban poseban alat za sastavljanje. Uz pomoć vezivnih elemenata ogradica se lako i jednostavno fiksira a kada je potrebno, sklapa se u „harmoniku“ za nekoliko minuta.
Posebna karakteristika ovih ogradica je to što možete da sastavite delove ogradice pod određenim uglom, što je vrlo korisno kada pored mesta za igranje stoji neki komad nameštaja koji treba izbeći.
Još jedna prednost sklopivih ogradica je i mogućnost menjanja dimenzija ogradice. Ako vam je potrebna zona za igranje manjih dimenzija samo pri sklapanju koristite manji broj panela. Od ogradice dimenzija 143*143 cm možete sastaviti ogradicu dimenzija 106*70 cm, 106*106 cm ili 143*106 cm.

Sklopive ogradice Feel KIds su u potpunosti kompatibilne tako da možete od dve ogradice napraviti jednu površine 8,5 m

Ako stavite ogradicu na tepih od pene Duck &Bear prostor za igru i puzanje će postati savršen. Tepisi od pene Duck&Bear odlično štite od hladnoće i služe kao zaštita u slučaju pada. Antialergijske podloge Duck&Bear ne sadrže otrovne materijale i štetne supstance kao što su BPA i ftalati, ne sakupljaju prašinu i lako se održavaju.

Pregled svih rezultata: 6