Počnite da kucate pretragu gore i pritisnite Enter . Pritisnite ESC da biste otkazali

Prostirke-tepisi Ultra Soft

Dečiji edukativni 3D tepisi-prostirke HOUSE OF KIDS predstavljaju novinu na srpskom tržištu dečijih tepiha.
Ove prostirke-tepihe odlikuje izuzetno meka i svilenkasta površina u kombinaciji sa novim edukativnim 3D dezenima. Dečiji tepisi za igru belgijske proizvodnje HOUSE OF KIDS odlično se uklapaju u interijer dečije sobe, ne zauzimajući pri tome mnogo mesta, a njihova specijalno napravljena neklizajuća osnova pruža mogućnost da tepihe stavite na bilo koju vrstu poda (keramičke pločice, linoleum, laminat, parket…). Dečiji tepisi iz ove serije veoma se lako održavaju i mogu se podvrgnuti umerenom vlažnom čišćenju, materijal je otporan na fleke.
Jedinstvena i neverovatno meka površina ovih tepiha, koja na dodir podseća na flis, pružiće vašem detetu radost pri svakom kontaktu sa njom. Osnova od filca sa neklizajućim slojem obezbeđuje stabilnost tepiha na podu za vreme igre. Dete će poželeti da provodi na njemu što više vremena učeći i igrajući se!
U kolekcijama PLAY, Discovery i Deco postoje univerzalni dezeni, ali i tematski namenjeni devojčicama ili dečacima. Na novim dezenima junacima iz bajki pridružile su se i životinje sa farme, stanovnici šume, pa čak i žitelji hladnog Arktika. Za edukaciju i razvoj malih radoznalaca tu su i tepisi-mape i crteži tipa „ja tražim“.
Dečiji 3D prostirke-tepisi HOUSE OF KIDS su sertifikovane i odgovaraju svetskim standardima: EN71 part 1, 2, 3, ASTM-GB, BS Phtalate free, Formamide, N-methylformamide, N-dimethylformamide, Acetophenone, 2-phenyl-épropanol content, Azo Dyes test, Total Cadmium test.

Pregled svih rezultata: 15