Počnite da kucate pretragu gore i pritisnite Enter . Pritisnite ESC da biste otkazali

Mekane i magnetne slagalice, tematski magneti, bajke i igre

Novi asortiman proizvoda proizveden je korišćenjem tehnologije FOAM (pena). Data tehnologija razrađena je specijalno za motoriku ruku deteta i patentirana je. Mnogo je udobnije da dete sastavlja pazle i igra igre kada elementi tih pazli imaju „debele“ delove, zbog čega ih je zgodno uzimati ručicama. Krupne figure od pene pridobiće dečiju pažnju u toku putovanja i na izletu,a tematskim kompletima magnetića od pene „Moj mali svet“ Vaše dete će kroz igru lako naučiti nazive novih predmeta.
Jarke boje naših pazli pomoći će razvoju percepcije boja kod deteta, dok će proces slaganja slika pomoći da se razviju mašta, stvaralačke navike i fina motorika ruku kod deteta. Magnetnim slagalicama deca mogu da se igraju na podlozi, a mogu ih i kačiti na bilo koju glatku metalnu površinu – na frižider, mašinu za pranje posuđa ili metalnu tablu.
Kreativne igre razvijaju finu motoriku, maštu, pomažu razvoju intelekta, uče strpljenju, pedantnosti i prihvatanju društvenih pravila života, pomažu uočavanje i razumevanje odnosa među ljudima, saradnju i takmičenje. Mekane i magnetni kompleti, bajke, igre i slagalice Roter Käfer i Vladi Toys su sjajan „trenažer“ za vežbanje pažnje i memorije, i uče decu da komuniciraju, šire leksički fond i odlično odgovaraju kako dečacima, tako i devojčicama!
Svi proizvodi prolaze testiranje po najvišim standardima kvaliteta. Krajem 2014. godine kompanija je prosla sertifikaciju, kojom se potvrdjuje kvalitet koji odgovara zahtevima kvaliteta proizvoda za decu u zemljama Evrozone.
Lepo, originalno pakovanje čine ove pazle i igre odličnom izborom za poklon.
Neka se Vaša dečica igraju sa zadovoljstvom!

Pregled svih rezultata: 14