Počnite da kucate pretragu gore i pritisnite Enter . Pritisnite ESC da biste otkazali

Kompleti za stvaralaštvo i rani razvoj

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo asortiman potpuno novih kvalitetnih proizvoda za razvoj dece uzrasta od 2 do 7 godina.
Kompanija-proizvodjač koristi najsavremeniju opremu i inovativne proizvodne tehnologije. Svi proizvodi prolaze testiranje po najvišim standardima kvaliteta. Uspeh kompanije potvrdjuje i ekspertiza Disney, sprovedena 2013.godine od strane stručnjaka ove korporacije. Krajem 2014. godine kompanija je prosla sertifikaciju, kojom se potvrdjuje kvalitet koji odgovara zahtevima kvaliteta proizvoda za decu u zemljama Evrozone.
Svako dete je specifično na svoj način, međutim sve njih objedinjuje ljubav prema stvaralaštvu i stvaranju nečeg originalnog. Mala deca su bezbrižna, zbog toga u njihovim glavama uvek prebiva ogroman broj genijalnih ideja. Da bi Vaše dete moglo u potpunosti da otkrije svoj kreativni potencijal, treba ga podsticati u tome. Kompleti za stvaralaštvo „Kristal slika”, „Čarobne konture“ (novina za ljubitelje crtanja), kompleti za crtanje bojicama sa šljokicama za najmanje”, “Kompleti s voštanim štapićima i gliterima”, meki mozaik-kolaž, kompleti s mekim dečjim stikerima – pomozite svom detetu kupujući mu sve što je potrebno za stvaralaštvo!
Za rani razvoj deteta preporučujemo:
kompleti za stvaralaštvo “Šivenje trakicama i dugmićima”; igre s magnetićima; igre s čičak-trakama, igre-pertlice; mini-igre “Učimo oblike”, “Deo i celo”,“Nađi par”, “Ko gde živi”; “pametni magnetni pazli”; magnetni mozaik; Bebi-pazli i Maksi pazli od pene; magnetne bajke i tematski kompleti magnetića od pene (Stanovnici šuma, Transport, Farma, Zoo vrt, Voće i povrće).
Kod nas uvek možete pronaći interesantan, koristan i kvalitetan proizvod za Vaše voljeno dete!

Pregled svih rezultata: 14